Skal noen andre ta over butikken din? Når du selger butikken din er det ulike saker som kan være bra å tenke på å endre i kontrollpanelet.

Betaling

• Vi regner med at du ikke ønsker betale for abonnementet. Åpne Brukerinnstillinger i kontrollpanelet. Trykk så på Administrer abonnement, trykk igjen Administrer abonnement som nå er en mindre knapp som ligger lenger til høyre. Velg Oppdater kort i rullegardinlisten og endre kortdetaljene slik at du ikke blir fakturert.

Kontaktinformasjon
For ikke å sende e-post fra kunder, ordrebekreftelser eller meldinger fra og til deg, er det bra å endre disse.

• Du kan endre faktureringsinformasjonen din ved å gå til Brukerinnstillinger og følge det samme sporet som forrige punkt, men i rullegardinen velger du
  • Hvis du vil endre den utgående e-posten og e-postadressen som ble brukt når du kontakter butikken går du til Innstillinger > Generelt og endrer e-postadressene du har spesifisert for kontakt og utgående e-post,og eventuelt bestiller kopi.
  • Endre kontaktinformasjonen du skrev inn på Kontakt oss siden som du kan finne ved å gå til Sider i kontrollpanelet.

Betalingsmetode

• Det er bra å kontakte eventuelle betalingsløsninger, for eksempel Klarna, for informasjon om hvordan du enkelt kan endre informasjonen. Enten kan de gjøre endringen for deg, eller den nye eieren må søke på nytt under Kasse > Betalingsmetoder.