Her følger noen vanlige eksempler på hvordan du kan bruke rabatter i Quickbutik. Du kan selvfølgelig kombinere alle reglene og angi hvor de skal gjelde etter dine ønsker. For å opprette en rabatt, navigerer du til Kasse > Rabatter, angi tittel og verdien rabatten skal ha. For å:

1. Påføre rabatt for spesifikk produkt:
    – Velg Spesifikke produkter under Gjelder på og velg produkter.
    – Legg til ønskede regler og trykk Lagre.
  2. Påføre rabatt for alle produkter i en kategori:
    – Velg Alle produkter fra kategori(er) under Gjelder på og velg kategori.
    – Legg til ønskede regler og trykk Lagre.
  3. Påføre rabatt for hele kundens ordre:
    -Velg Hele ordren (ekskl. frakt) under Gjelder på.
    – Legg til ønskede regler og trykk Lagre.
  4. Påføre rabatt med rabattkode:
    – Klikk på + Opprett rabattkode, eller velg hvordan rabatten skal påføres, og legg til rabattkoden under valgfrie regler.
    – Angi rabattkoden eller generer en unik kode ved å trykke på Generer kode her, trykk Lagre for å fullføre.

Du kan også velge å legge til flere regler for å utløse rabatten. Reglene du kan bruke er:

• Gyldighetsperiode
  • Maks bruk per kunde
  • Maks bruk totalt
  • Minimumssum
  • Minste antall produkter
  • Ekskludere produkter
  • Ekskludere kundegrupper

Bra å vite:

• Det er ikke mulig å opprette rabatter som gjelder en enkelt variant; rabatten gjelder for hele produktet.
  • Hvis du oppretter en rabatt i NOK for en kategori, gjelder rabatten for hvert enkelt produkt i kategorien.
  • Hvis du har mer enn 1 aktiv rabatt som gjelder Hele ordren, kombineres disse.
  • Det er ikke mulig å kombinere standardrabatter og rabattkoder for samme produkt.
  • Det er bare mulig å legge til én rabattkode per ordre i kassen.

Hvis du vil lese mer om våre andre typer rabatter, finner du dem her: