Inkludert i:

Med avanserte rabatter får du muligheten til å opprette «ta 3 betal for 2» og kvantumsrabatter.

Slik aktiverer du Avanserte rabatter:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet.
  2. Lokaliser Avanserte rabatter og klikk på switch-knappen slik at den blir blå.
  3. Klikk deretter på Åpne. Du kommer da til samme side som vises under Kasse > Rabatter.

Hvordan fungerer Kvantumsrabatt?

Hvis du vil ha flere ulike nivåer, f.eks. «Kjøp 2 gensere og få 50 % på sokker» og liknende så velger du Kvantumsrabatt. Du kan selvsagt også bygge flere ulike kvantumsrabatt om du ønsker dette.

Hvordan fungerer Ta X betal for Y?

Hvis du vil opprette rabatter som «Kjøp 3 og betale for 2» så velger du Ta X betal for Y. Rabatten utgår fra det som angis i rabatten og dubbles ikke. F. eks. hvis du har et tilbud Kjøp 3 stk. betal for 2 stk., så vil ikke rabatten dubbles om kunden velger å kjøpe 6 stk.