Å vise noen produkter på startsiden er bra da nye besøkende umiddelbart kan få et inntrykk av hva butikken din selger og du kan direkte eksponere produktene du hovedsakelig ønsker selge.

Slik legger du til et Rutenett med produkter:

1. Gå til Utseende > Tema og trykk på Tilpass Tema.
  2. Klikk på fanen Startside og Legg til Seksjon.
  3. I rullgardinlisten velger velger du Rutenett med produkter og trykker på Legg til.
  4. Velg hvilken kategori produktene skal vises fra og hvor mange du vil som skal vises på en rad.
  5. Klikk på Lagre.

Slik legger du til spesifikke produkter i et Rutenett med produkter:

Hvis du vil vise et mindre antall produkter fra en kategori eller produkter fra forskjellige kategorier i ett og samme rutenett av produkter, er det fullt mulig. Det du trenger å gjøre da er å opprette en ny kategori som du kan bruke spesifikt for rutenettet.

Slik gjør du:

1.  Naviger til Kategorier i kontrollpanelet og deretter trykke Skap kategori.
  2. Velg navn på kategorien og Legg til i Navigasjon, velg så Nei. Kategorien kommer kun finnes i kontrollpanelet og ikke vises i butikken.
  3. Gå deretter til Produkter i kontrollpanelet og trykk på Endre for produktene du vil vise på startsiden. Legg til den nyopprettede kategorien i feltet for Kategorier.
  4. Når du har lagt til alle produktene du vil vise på startsiden i den nye kategorien, kan du navigere til Tema > Tilpass Tema > Startside > Rutenett med produkter og velge den nye kategorien din i feltet for Produktkategori.
  5. Klikk på Lagre.