I temaene våre Nova, Swift og Orion kan du opprette en kategorioversikt på startsiden der kategoriene dine vises med navn og bilde. En kategorioversikt på startsiden kan være bra for å gi kunden en oversikt over populære kategorier, kategorier med tilbud eller hvis du bare vil løfte fram spesifikke kategorier.

Slik laster du opp kategoribilder:

For å kunne vise bilder i kategorioversikte må du laste opp kategoribilder på samtlige av kategoriene dine eller de som du ønsker å vise med bilde.

1. Naviger til Kategorier og endre ønsket underkategori.
  2. Bla ned til du ser Valgfri kategoribilde. Her laster du opp bilde ditt.
  3. Klikk på Lagre.

Slik legger du til seksjonen Kategorioversikt:

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema.
  2. Klikk på fanen Startside og på Legg til seksjon.
  3. I lista velger du Kategorioversikt og trykker på Legg til.
  4. Med seksjonen kan du vise maks 4 stk kategorier. I lista for Velg produktkategori stiller du inn hvilken kategori som skal vises.
  5. Kryss i eller ut for Vis tittel avhengig om du vil vise kategoriens navn.
  6. Kryss i eller ut for Skjul kategori avhengig om du vil skjule en kategori slik at 3 eller 2 vises.
  7. Gjenta steg 4-6 for samtlige fire kategorier som inngår i kategorioversikten.

Tips

• Last opp alle kategoribilder i samme størrelse for å gi et enhetlig inntrykk på startsiden f.eks. 750 x 750.
  • Vil du vise flere enn fire kategorier kan du legge til flere seksjoner av Kategorioversikten slik at disse vises på ulike rader i butikken din.