Absolutt det kan du. Det kan være godt å vise Instagram-feeden i sin butikk da dette kan føre til at kunder begynner å følge deg og få oppdateringer om butikken din og produktene direkte gjennom Instagram. Dette kan også gjøre at følgerne blir påminnet om at butikken din eksisterer og få inspirasjon til å kjøpe et produkt.

For å legge til Instagram-feeden din i butikken din må du bruke en av disse tjenestene: Snapwidget eller Lightwidget. Snapwidget tilbyr forskjellige typer widgets der noen er gratis å bruke, mens noen er koster. Lightwidget tilbyr widgets mot en engangsbetaling på 10 dollar.

Hvis du vil bruke Snapwidget følger du disse stegene:

1. Skap en pålogging ved å trykke på Get a Free Widget.
  2. Trykk på knappen Choose a Service og velg deretter Instagram
  3. Velg en layout for hvordan du vil at Instagram-feeden din skal vises i butikken din. Merk at ikke alle disse layoutene er responsive, men du behøver en responsiv innstilling hvis du vil at Instagram-feeden skal se bra ut på alle enheter. Trykk på Configure Widget.
  4. Fyll ut skjemaet som dukker opp og trykk på Get Widget.
  5. Du vil nå få en kode for å kopiere og lime i henhold til instruksjonene nedenfor.

Hvis du vil bruke Lightwidget:

1. Skap konto ved å trykke Continue with Instagram
  2. Siden vil be om Authorization Request, godta denne.
  3. Fyll ut skjemaet som dukker opp og velg hvordan du vil at widgeten din skal se ut.
  4. Trykk på Preview når du har gjort noen endringer og vil se de i forhåndsvisningen.
  5. Trykk på Get Code når du er fornøyd.
  6. Du vil nå motta en kode for å kopiere og lime i henhold til i instruksjonene nedenfor.

Slik legger du til widgeten din i temaet:

Gå til Utseende> Tema> Tilpass Tema> Startside i kontrollpanelet i Quickbutik.

1. Legg til en ny seksjon av typen Egen seksjon.
  2. Lim inn kodebiten du mottok fra tjenesten.
  3. Lagre og alt skal være klart.