Det kan være bra å vise Instagram-feeden i butikken din da dette kan føre til at kunder begynner å følge deg. De kan få oppdateringer om butikken og produktene dine direkte gjennom Instagram. Følgerne dine kan også bli påminnet om at butikken din eksiterer og få inspirasjon til å kjøpe et produkt som du har lagt ut et bilde av på Instagram.

For å legge til Instagram-feen din i butikken din må du bruke en av disse tjenestene: Snapwidget eller Lightwidget. Snapwidget tilbyr ulike typer widgets der visse er helt kostnadsfrie mens andre har en månedsavgift. Lightwidget tilbyr widgets mot en fast sum på 10$.

Slik gjør du for å bruke Snapwidget:

1. Skap et konto ved å trykke på Get a Free Widget.
  2. Trykk på knappen Choose a Service og velg deretter Instagram.
  3. Velg en layout for hvordan du vil at Instagram-feeden din skal vises i butikken din. Merk at ikke alle disse layoutene er responsive, noe du trenger hvis du vil at feeden skal se bra ut på alle enheter. Trykk så på Configure Widget.
  4. Fyll ut skjemaet som dukker opp og trykk på Get Widget.
  5. Du vil nå få en kode som du skal kopiere og lime inn i henhold til instruksjonene lenger ned.

Slik gjør du for å bruke Lightwidget:

1. Skap en konto ved å trykke på Continue with Instagram.
  2. Siden vil be om Authorization Request, godta denne.
  3. Fyll ut skjemaet som dukker opp og velg hvordan du vil at widgeten din skal se ut.
  4. Trykk på Preview når du har gjort noen endringer og vil se de i forhåndsvisningen.
  5. Trykk på Get Code når du er fornøyd.
  6. Du vil motta en kode som du kopierer og limer inn i henhold til instruksjonene nedenfor.

Slik legger du til widgeten i temaet ditt:

Naviger til Utseende> Tema> Tilpass Tema> Startside i kontrollpanelet i Quickbutik.

1. Legg til en ny seksjon av typen Egen seksjon.
  2. Lim inn kodebiten du mottok fra tjenesten.
  3. Lagre og alt skal være klart!