Ja. Med Quicbutik har du tilgang til butikkens underliggende kildekode*, som åpner for uendelige muligheter. I den underliggende kildekoden finner du HTML, CSS og JavaScript som kodespråk – men også mustache med forhåndsdefinerte tagger/koder for å laste inn alt dynamisk innhold.

For å forstå hva og hvilke mulige tagger/koder som finnes har vi laget en designdokumentasjon som du kan finne her: https://docs.quickbutik.com/

* Tilgang til kildekoden får du med prisplanene Standard og Pro.