Det finnes flere ulike grunner til hvorfor man vil vise eller skjule lagersaldo for kundene som besøker butikken. Du har mulighet til å vise eller skjule både Lagersaldo og Lagerstatus.

Slik gjør du:

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema.
  2. Klikk på fanen for Produktside og fjern krysset for Vis lagersaldo for å skjule. Her kan du også ta bort for Vis lagersaldo.
  3. Avhengig av tema så kan det være at informasjon om lager vises på kategorisiden også. Klikk på fanen for Kategoriside og se etter Vis lagersaldo / Vis lagerstatus og fjern krysset for å skjule.
  4. Klikk på Lagre.