Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema og klikk på fanen Startside.

1. Startsiden bygges opp av seksjoner. En seksjon kan være en lysbildefremvisning, et rutenett med produkter, en tittel, en tekstboks eller noe helt annet. Hver seksjon er en egen underfane.
  2. Klikk du deg inn på en seksjon kan du redigere seksjonens innstillinger. Her laster du opp for eksempel bilder til bannere eller velger hvilke produkter som skal vises i et rutenett.
  3. Du kan endre rekkefølgen på seksjonene på startsiden ved å klikke, dra og slippe.
  4. For å legge til en ny seksjon klikker du på Legg til ny seksjon.
  5. Her kan du velge hvilken type av seksjon som du ønsker å legge til.
  6. Seksjonen legges til og du kan endre i seksjonens innstillinger.
  7. Klikk så på Lagre når du er ferdig.