Hvis du legger inn et bilde i butikkens beskrivelsesfelt kan du gjøre bildet klikkbart ved å linke den til f.eks. en produktside eller kontaktside. Dette gjør du på samme måte som i samtlige beskrivelsesfelt i butikken.

Slik gjør du:

1. Naviger til Kategorier i kontrollpanelet.
  2. Klikk deretter på Penn-ikonet.
  3. I beskrivelsesfeltet klikk du på Sett inn bildet.
  4. Velg bildet du ønsker skal legges til.
  5. For å gjøre den klikkbar og opprette en link markerer du bildet med musepekeren. Klikk ved siden av bilde, hold inne og dra musepekeren over bildet slik at den blir blå.
  6. Når bildet er markert kan du klikke på ikonet Sett inn lenke i verktøysfelet.
  7. Lim in lenken du vil at bilde skal lede til i feltet URL og klikk på Sett.
  8. Klikk på Lagre. Nå er bildet lenket til butikken din og kunden kan klikke på bildet som du har lenket.