Et kart er praktisk p ha på kontaktsiden og viser firmaets plassering. Kartet på kontaktsiden legges til automatisk og styres av opplysningene du har angitt i kontrollpanelet ditt.

Slik legger du til kontaktopplysninger for kartet:

1. Naviger til Innstillinger, lokaliser Generelt og klikk på Åpne.
  2. Under Kontaktinformasjon fyller du inn adressen som du at kartet skal vise.
  3. Klikk på Lagre endringer.

Hvorfor vises ikke kartet mitt?

Funksjonen henter informasjon fra Open Street Maps som krever at adressen må finnes i databasen deres for å vises. I motsetning til andre kart så er OpenStreetMap åpen og skapt for at alle kan bidra.

Hvis adressen ikke finnes via OpenStreetMap så kan du legge den til kostnadsfritt med å skape en brukerkonto på OpenStreetMap

Hvorfor viser ikke kartet riktig plassering?

Nålens plassering på kartet er noe du må endre direkte i databasen Open Street Map. Der kan du legge til adressen din og slå det sammen med riktig plassering.

Hvordan skjuler jeg kartet på kontaktsiden?

I våre nyere tema Nova, Swift og Orion kan du skjule kartet når du tilpasser temaet.

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass Tema.
  2. Klikk på fanen Kontaktside.
  3. Lokaliser og fjern krysset for Vis kart.
  4. Klikk på Lagre.