Med Quickbutik AI kan du enkelt lage innhold for dine produkter, kategorier og blogginnlegg. Dette kan være nyttig hvis du ønsker å komme i gang raskt med innholdet for en produkttekst, en søkemotoroptimalisert beskrivelse eller forslag til et innlegg til bloggen din. Du bruker det enkelt, direkte i kontrollpanelet ved å klikke på Quickbutik AI-symbolet. Quickbutik-AI

Hver måned får du tilgang til et visst antall ord i abonnementet ditt for butikken. For prisplan Startup er 2000 ord inkludert per måned, for prisplan Standard er 4000 ord inkludert per måned, og for prisplan Pro er 8000 ord inkludert per måned. Skulle du trenge mer, kan du enkelt kjøpe mer gjennom vår pay-as-you-go-modell. Les mer om dette her.

Slik skaper du innhold for et produkt:

• Naviger til Produkter i kontrollpanelet og velg produktet du vil jobbe med.
  • Klikk på Quickbutik AI-ikonet ved produktets tittel, beskrivelse eller SEO-beskrivelse.
  • Fyll inn innholdet du vil bruke for å generere et forslag.
  • Klikk på Lag forslag.
  • Innholdet er nå laget og du kan velge å bruke det eller generere nytt.
  • Ikke glem å lagre produktet når du har valgt innholdet du ønsker å bruke.

Slik skaper du innhold for bloggen din:

• Naviger til Blogg i kontrollpanelet og klikk på Opprett blogginnlegg.
  • Klikk på Quickbutik AI-ikonet ved innleggets tittel for å få forslag til hva det skal handle om, eller ved beskrivelsen for å lage et innlegg basert på innleggets tittel.
  • Fyll inn innholdet du vil bruke for å generere et forslag.
  • Klikk på Lag forslag.
  • Innholdet er nå laget og du kan velge å bruke det eller generere nytt.
  • Når du er fornøyd med innholdet, klikker du på Lagre.

Slik lager du innhold for en kategori:

• Naviger til Kategorier i kontrollpanelet og den kategorien du ønsker å jobbe med.
  • Fyll inn innholdet du vil bruke for å generere et forslag.
  • Klikk på Lag forslag.
  • Innholdet er nå laget og du kan velge å bruke det eller generere nytt.
  • Klikk på Lagre når du er ferdig med teksten.

Bra å vite:

• Innholdet som genereres påvirkes av informasjonen du selv angir. Jo mer presis og relevant informasjon du gir, desto bedre innhold kan genereres for deg.
  • Vi følger og forbedrer opplevelsen i resultatene kontinuerlig. Resultatet skal alltid sees som et utgangspunkt for å justere og kvalitetssikre videre fra. Fordelen med Quickbutik AI er at du ikke lenger trenger å gjøre alt selv – du kan nå få hjelp med å komme i gang med godt innhold i butikken som du starter fra.
  • Quickbutik AI befinner seg nå i en Beta-versjon.