Quickbutik AI er inkludert i alle våre prisplaner. Du får tilgang til et visst antall ord hver måned som kan brukes til å generere produkttekster, blogginnlegg og mer.

• Prisplan Startup: 2000 ord per måned.
  • Prisplan Standard: 4000 ord per måned.
  • Prisplan Pro: 8000 ord per måned

Kan jeg kjøpe flere ord?

Absolutt! Hvis du trenger flere ord enn det som er inkludert i din nåværende prisplan, tilbyr vi deg muligheten til å kjøpe 2500 ord til en kostnad av 499 kr. Disse ekstra ordene vil være tilgjengelige for deg å bruke til de er oppbrukt.

Når du genererer tekster i kontrollpanelet, vil en knapp vises om det er relevant å kjøpe flere ord, og du vil da ha muligheten til å kjøpe flere.

Bra å vite:

• Antall ord per prisplan og prisene er foreløpige og kan endres.
  • Ord som er inkludert i din prisplan per måned går ikke videre til neste måned hvis de ikke blir brukt.
  • Hvor mange ord du har igjen vises i kontrollpanelet før du genererer noe innhold.