Butikkens søkefelt gjør det enklere for kundene dine å søke og finne riktig produkt direkte i søkefeltet i butikken din. Søkefunksjonen kan styres av produktets Tittel, Beskrivelse og Artikkelnummer. Du kan også velge om du vil søke per setning eller ord.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger > Generelt i kontrollpanelet.
  2. Lokaliser tittelen Butikkens søkefunksjon.
  3. Her kan du krysse av for en eller flere felt som du vil at søkefunksjonen skal lete i og om den skal søke per setning eller ord.
  4. Klikk på Lagre.