Startsiden er avgjørende for et godt førsteinntrykk. Med Quickbutikk kan du bygge din startside akkurat som du vil – enten du vil ha bilder, tekster, produkter eller alt samtidig. Slik gjør du:

Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema for å begynne å jobbe på hjemmesiden din.

1) Klikk på Startside-fanen

2) Startsiden er bygget opp av seksjoner. En seksjon kan være en lysbildefremvisning, rutenett for produkter, en overskrift, en tekstboks eller noe helt annet. Hver seksjon er en egen underfane.

3) Hvis du klikker inn deg i en seksjon, vil du kunne redigere i innstillingene for seksjonen. Her laster du opp f.eks. bilder til lysbildefremvisning eller hvilke produkter som skal vises i et rutenett.

4) Du kan endre rekkefølgen på seksjonene dine på startsiden ved å dra og slippe.

5) For å legge til en ny seksjon, klikker du på Legg til ny seksjon.

6) Her velger du hvilken type seksjon du vil legge til.

7) Seksjonen er lagt til, og du kan nå endre i seksjonsinnstilinger.

8) Nå er det bare å lagre, alt er klart!