Avhengig av hvilket tema du har valgt for butikken så vil ulike typsnitt være tilgjengelige.

Slik bytter du typsnitt:

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema.
  2. Klikk på fanen Farger og Typsnitt.
  3. Her ser du ulike innstillinger for typsnitt og hvilke du kan velge å anpasse.
  4. Klikk på Lagre.

Bra å vite

• Om du vil bruke ande typsnitt enn de som er tilgjengelig så er det mulig å legge til fra Google Fonts direkte i kildekoden. Kildekoden er tilgjengelig i prisplan Standard og Pro, og du kan gjøre skreddersydde endringer selv eller sammen med en utvikler.