Startsiden er avgjørende for et godt førsteinntrykk. Med Quickbutik kan du bygge startsiden akkurat som du vil ha den – enten du vil ha bilder, tekster, produkter eller rett og slett, alt. Slik gjør du:

Gå til Utseende > Tema > Tilpass tema for å begynne å jobbe på hjemmesiden din.

1. Klikk på fanen Startside (se rød pil).
  2. Startsiden er bygd opp med det vi kaller seksjoner. En seksjon kan f.eks. være en lysbildefremvisning, et rutenett med produkter, en overskrift, en tekstboks.Hver seksjon er sin egen underfane (se gule piler).
    Quickbutik Startsidabyggaren
  3. Hvis du klikker deg inn i en seksjon kan redigere innstillingene for seksjonen. Her laster du for eksempel opp bilder til lysbildefremvisningen eller velger hvilke produkter som skal vises i et rutenett.
  4. Du kan endre rekkefølgen på seksjonene dine på hjemmesiden ved å dra og slippe.
    Startsida ordna sektioner
  5. Hvis du vil legge til en ny seksjon, klikker du Legg til ny seksjon.
  6. Her kan du velge hvilken type seksjon du vil legge til.
  7. Seksjonen er lagt til, og du kan nå endre innstillingene for seksjonen.
  8. Nå er det bare å lagre og alt er klart!