Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema for å begynne å jobbe på hjemmesiden din.

1. Startsiden er bygd opp med det vi kaller seksjoner. En seksjon kan f.eks. være en lysbildefremvisning, et rutenett med produkter, en overskrift eller en tekstboks. Hver seksjon er en egen underfane:
      2. Hvis du klikker deg inn i en seksjon kan redigere innstillingene for seksjonen. Her laster du for eksempel opp bilder til lysbildefremvisningen eller velger hvilke produkter som skal vises i et rutenett.
      3. Du kan endre rekkefølgen på seksjonene dine på hjemmesiden ved å dra og slippe.
        Image from Gyazo
      4. Hvis du vil legge til en ny seksjon, klikker du på Legg til ny seksjon.
      5. Her kan du velge hvilken type seksjon du vil legge til.
      6. Seksjonen er lagt til, og du kan nå endre innstillingene for seksjonen.
      7. Nå er det bare å lagre og alt er klart!