Tofaktorautentisering legger til et ekstra lag av sikkerhet til butikken din ved å kreve mer enn et passord for å logge inn. I tillegg til et passord kreves en generert kode som man får via en app i mobilen.

Vi støtter de fleste autentiseringsapper på markedet, de mest populære er Google Authenticator og Microsoft Authenticator.

Slik aktiverer du tofaktorautentisering i butikken:

1. Naviger til Brukerinnstillinger og lokaliser Aktiver to-faktor autentisering.
  2. Deretter vises dine gjenopprettingskoder som du bruker for å få tilgang til kontoen din, om du f.eks har mistet mobilen din. Du må laste ned gjenopprettingskodene som PDF og oppbevare dem på et trygt sted.
  3. Når du har lastet ned kodene, klikk på Fortsett.
  4. Skann QR-koden som vises i kontrollpanelet med din autentiseringsapp f.eks.  Google Authenticator eller Microsoft Authenticator.
  5. Angi den 6-sifrede koden i autentiseringsappen som du får når du scanner in QR-koden.
  6. Klikk deretter på Aktivere. Ferdig!

Neste gang du logger inn i din butikk, logger du inn med tofaktorautentisering.

Bra å vite

Hvis du bruker sosiale pålogginger: Apple, Google eller Microsoft, er ikke tofaktorautentisering nødvendig.