Hvis noen andre skal ta over butikken din eller om du skal bytte selskap så finnes det ulike saker som kan være bra å tenke på å endre i kontrollpanelet.

Betaling

• Gå til Brukerinnstillinger i ditt kontrollpanel (ikonet av et menneske som du finner øverst i kontrollpanelet, ved siden av spørsmålstegnet) Trykk deretter på Håndtere Abonnement, trykk igjen på Hådtere Abonnement som nå er en mindre knapp til høyre. Velg Oppdater kort i rullgardinlisten  og endre kortdetaljer slik at du ikke blir fakturert.

Kontaktinformasjon

• Du kan endre faktureringsinformasjonen din ved å gå til Brukerinnstillinger og følge det samme sporet som forrige punkt, men i rullgardinlisten velger du Oppdater kundeinformasjon.
  • Hvis du vil endre den utgående e-posten og e-postadressen som blir brukt når du kontakter butikken kan du gå til Innstillinger > Generelt og endrer e-postadressene du har angitt, samt utgående e-post og eventuellt bestiller ordrerkopi.
  • Endre informasjonen for kontakt som du har angitt under Innstillinger > Generelt.

Betalingsmetode

• Det er bra å kontakte eventuelle betalingsløsninger, eksempel Klarna, for informasjon om hvordan du enkelt kan endre informasjonen. Enten kan de gjøre endringen for deg, eller så må den nye eieren søke på nytt under Kasse > Betalingsmetoder.