Ja! Nettbutikken din hos Quickbutik er som standard alltid mobiltilpasset. Alle tema-maler har responsivt webdesign og fungerer på alle mobile enheter.

Med Quickbutik er det også mulig å endre direkte i kildekoden, hvilket kan påvirke mobiltilpasningen som er inkludert som standard. Derfor anbefaler vi alltid å være ekstra forsiktig, slik visuelle endringer ikke påvirker visse enheter.

Det er også mulig å implementere eksterne elementer som en Instagram-widget eller en side som inneholder anmeldelser (samlet av tredjepart) på hjemmesiden. Hvis de eksterne elementer ikke er mobiltilpasset, kan det føre til at butikken ikke lenger er mobilvennlig. Forsikre deg derfor alltid om at eksterne elementer som implementeres er responsive (som er tilpasset enhetens størrelse), og butikken forblir mobilvennlig.