Trustpilot er en hjemmeside som registrerer kundeanmeldelser av ulike butikker og virksomheter. Disse anmeldelsene kan gi nødvendig feedback til potensielle kunder  og kan hjelpe forbrukerne med å bestemme om de vil kjøpe fra butikken. Det er også et bra verktøy for deg som butikkeier å få en innsikt i hva kundene egentlig mener om butikken og produktene dine. Det kan også, til en viss grad, bidra til å øke konverteringen.

Du kan legge til en widget i butikken din som ber kundene om å legge til en anmeldelse. Widgeten leder kunden din til Trustpilot sin hjemmeside.

Slik gjør du:

1. Gå til Trustpilots hjemmeside for virksomheter og trykk på knappen Skap en gratis konto (om du ikke ønsker å skape en betalingskonto) og skap konto for butikken din.
  2. Når du har åpnet kontrollpanelet ditt på Trustpilot, gå til Dela og vis frem som du finner i menyen til venstre i kontrollpanelet.
  3. Velg underkategorien Widgets for nettsider og velgReview Collector (hvis du bruker Trustpilots gratisversjon de eneste alternativ) og trykk på den.
  4. Du kan velge å konfigurere hvordan du vil at widgeten skal se ut (høyde, språk, lys eller mørk widget) og når du er ferdig trykker du på Hent kode.
  5. Du får nå to forskjellige koder. Kopier den øverste koden og gå til Innstillinger > Egne skript i kontrollpanelet hos Quickbutik og lim det inn i feltet for Head. Trykk på Lagre.
  6. Kopier den nederste koden du fikk av Trustpilot og gå til Utseende > Tema> Tilpass tema > Startside og trykk Legg til seksjon. I rullegardinlisten velger du Egne seksjoner og limer inn kodebiten i tekstfeltet. Trykk deretter Lagre.
  7. Klart. Din widget skal nå finnes på din startside!