Prisjakt og Pricerunner er en pris- og produktsammenligningstjeneste der konsumenter kan blant annet finne produkter, sammenlikne priser og egenskaper for produktene samt lese andres anmeldelser på produkter og forhandlere.

Slik aktiverer du Prisjakt eller Pricerunner:

1. Naviger til Innstillinger og aktiver Salgskanaler.
  2. Nå vil det legges til en ny seksjon i kontrollpanelet ditt kalt Salgskanaler. Klikk deg inn på seksjonen og aktiver ønsket salgskanal.
  3. Det opprettes en prisfil automatisk når du trykker på aktiver. Denne linken trenger Prisjakt eller Pricerunner for å lese inn sortimentet ditt.

Hva sendes med i prisfilen?

Via prisfilen leses samtlige produkter og deres varianter inn i butikken forutsatt at de er synlige i butikken. Vi sender med følgende informasjon:

• Produktnavn
  • Art.nr.
  • Kategori
  • Pris inkl.moms
  • Produkt -URL
  • Produsent
  • Bilde- URL
  • I- lager
  • EAN-kode
  • Tilstand

Frakt – Til Prisjakt sendes også den rimligste tilgjengelige fraktkostnaden for produktet.

Kategori – Det er Hovedkategorien som du har valgt for produktet som sendes med i prisfilen.

Tilstand – produktene legges automatisk inn som Ny. Hvis du selger brukte varer er du velkommen til å kontakte oss i supporten for hjelp.