Med Google Shopping kan du fange kundens oppmerksomhet direkte i søkemotoren. Ved å koble til butikken din har du muligheten til å synliggjøre produktene dine i Googles søkeresultater.

Slik gjør du:

1. Naviger til Salgskanaler i kontrollpanelet.
  2. Aktiver Google Shopping og klikk på Koble til kategorier.
  3. Velg kategorier du vil selge, skriv inn tilsvarende kategorier i Google Shopping og klikk Lagre.
  4. Hvis du ikke allerede har en konto på Google Merchant kan du lese mer om hvordan det fungerer her.
  5. Konfigurer Google Merchant-kontoen din i henhold til instruksjonene her.
  6. Bekreft butikken din hvis du ikke allerede har gjort det i Google Search Console. Det finnes fire forskjellige alternativer å følge.
    Hvis du velger metatag-alternativet, limer du det under Innstillinger > Egne skript > Kildekode for head i ditt kontrollpanel.
  7. Følg Googles instruksjoner for å sende produktdatan din.
  8. Klart.