Med Google Shopping kan du fange kundenes oppmerksomhet direkte i søkemotoren. Ved å koble til butikken din har du muligheten til å synliggjøre produktene dine i Googles søkeresultater.

Gjør så her:

1. Naviger til salgskanaler i kontrollpanelet.
  2. Aktiver Google Shopping.
  3. Klikk på «Koble kategorier».
  4. Velg kategorier du vil selge skriv inn tilsvarende kategorier i Google Shopping og klikk på lagre.
  5. Hvis du ikke allerede har en konto på Google Merchant kan du lese mer om hvordan det fungerer her.
  6. Konfigurer Google Merchant-kontoen din i henhold til instruksjonene her.
  7. Bekreft butikken din hvis du ikke allerede har gjort det i Google Search Console. Det finnes fire forskjellige alternativer i følge disse instruksjonene.
    1. Hvis du velger metatag-alternativet, limer du det under Innstillinger > Egne skript > Kildekode for head i ditt kontrollpanel.
  8. Følg Googles instruksjoner for å sende produktdatan din.
  9. Klart.