Med vårt samarbeid med Sello har du muligheten til å selge på markedets ledende markedsplasser som Amazon, CDON, Tradera, Ebay, Fyndiq og Miinto.

Hvordan aktiverer jeg det:

• Naviger til Innstillinger > Salgskanaler.
  • Klikk på aktiver ved siden av ønsket markedsplass.
  • Første gang du får bekreftet opprettelsen av kontoen din med Sello.
    Påloggingsinformasjonen din blir sendt til deg via e-post.

• Produktene dine lastes ned automatisk til din Sello-konto.
  • Du er nå klar til å velge mellom de forskjellige markedsplassene som Sello tilbyr. Logg på Sello-kontrollpanelet for å administrere dette.