Med vårt samarbeid med Sello har du muligheten til å selge på markedets ledende markedsplasser som Amazon, CDON, Tradera, Ebay, Fyndiq og Miinto. Funksjonen inngår i prisplanen Standard og Pro.

Slik aktiverer du:

1. Naviger til Innstillinger > Salgskanaler.
  2. Aktiver funksjonen via Switch-knappen og klikk på Åpne.
  3. Klikk på Aktiver ved siden av ønsket markedsplass.
  4. Første gang må du bekrefte opprettelsen av kontoen din med Sello.
    Påloggingsinformasjonen din blir sendt til deg via e-post fra Sello.
    Om du allerede har et befintlig konto hos Sello krysser du av for dette og fyller deretter inn din API-nøkkel som du finner i kontrollpanelet hos Sello.
  5. Produktene dine lastes ned automatisk til din Sello-konto.
  6. Du er nå klar til å velge mellom de forskjellige markedsplassene som Sello tilbyr. Logg deg inn på kontrollpanelet hos Sello for å administrere dette.