Med NETS Easy Checkout kan du tilby kundene dine raskt og enkelt betaling for deres ordrer med Visa, Visa Dankort, Mastercard, Vipps MobilePay, Klarna og faktura/delbetaling. Returnerende kunder har også muligheten til å betale med bare ett klikk hvis de har valgt å lagre detaljene sine. For mer informasjon om hvordan man kan tilby Klarna og Vipps MobilePay via Nets, ber vi dere kontakte deres support.

Kortbetalingene med NETS Easy Checkout er beskyttet med 3D Secure. Dette for å styrke beskyttelsen av betalings- og betalingsinformasjon samt øke kundenes tillit.

Du får tilgang til et kontrollpanel hos NETS hvor du enkelt kan se og administrere alle ordrene dine. I kontrollpanelet har du også muligheten til å skrive ut rapporter for bruk i regnskap.

Hva koster det?

Transaksjonsgebyr per ordre:

Kort: 1.00 NOK + 1.80% ekslusive moms
Faktura: 10 NOK + 1.80%. ekslusive moms
Vipps MobilePay: 1.40 NOK + 1.80% ekslusive moms
Klarna: 3.50 NOK + 2.50% ekslusive moms

Månedsavgift: 0 kr

Oppsigelsestiden er 3 måneder og avtaletiden er på 1 år.

Hvordan aktiverer jeg?

Du søker enkelt om en avtale direkte i Quickbutik kontrollpanel. Hvis du allerede har en avtale med NETS Easy Checkout så kan du også aktivere betalingsmetoden med egen avtale i butikken din. Hvordan du går frem for å aktivere betalingsmetoden kan du lese mer om her. 

Var dette til hjelp?