For å kunne inkludere så mange produktfelt som mulig i en eksport fra WooCommerce anbefaler vi å gjøre dette gjennom en filstrøm som kommer enten gjennom Pricejakt eller Pricerunner. Dessverre får man ikke med seg all informasjon, men det er et godt utgangspunkt for å flytte produktene til din nye Quickbutik.

Slik gjør du:

1. Logg inn på din WooCommerce konto. Klikk inn på Tillegg > Legg til nytt.
    woo-5
  2. Søk efter “eksport” og installer tillegget Product Import Export for WooCommerce.
    woo-33
  3. Klikk inn på Tillegg > Installerte tillegg. Trykk så “Aktiver” ved Product CSV Import Export (BASIC).woocommerce-2
  4. Klikk WooCommerce og velg Product Im-Ex.
    woo-3
  5. Nå kommer du til en oversikt som vist i bildet nedenfor.
    woo-4
  6. Her behøver du bare scrolle ned og klikke på knappen Export Products.

En CSV-fil blir nå lastet ned med din produktdata, klar til å importeres til Quickbutik. Gå til Hjelp> Importservice i kontrollpanelet på Quickbutik for å komme i gang med en importforespørsel.

Forespørselen blir deretter behandlet av teamet bak Quickbutik som vil kontakte deg i løpet av 24 timer (hverdager) for klartegn eller neste steg.