Ja, med funksjonen Digital levering kan du selge digitale produkter som f.eks. bilder, zip- eller PDF-filer i din nettbutikk. Når en kunde kjøper et produkt med digital levering mottar kunden en automatisk e-post som inneholder en link for å kunne laste ned produktet. Filformatene som støttes for digital levering er som følger: PDF, JPEG, PNG og ZIP. Filstørrelsen må ikke overstige 8 MB.

Digital levering er inkludert i alle prisplaner – Startup (maks 100 digitale leveringsfiler), Standard (ubegrenset) og Pro (ubegrenset).

Du aktiverer funksjonen under Innstillinger > Digital levering og deretter kan du koble til digitale leveranser for spesifikke produkter.

Følg trinnene nedenfor for å lage et «digitalt produkt»:

1. Lag først produktet ditt som et vanlig produkt under Produkter i kontrollpanelet med produkttittel, pris, produktbeskrivelse og produktbilder.
  2. Gå til Innstillinger > Digital levering og klikk +Skap ny digital levering.
  3. Under Ved kjøp av kan du velge produktet du opprettet på steg 1 ovenfor. Hvis produktet har varianter vil du kunne velge den spesifikke varianten under Velg produktvariant for å kunne koble et digitalt produkt til den aktuelle varianten.
  4. Last deretter opp filen, det digitale produktet som kunden skal kunne laste ned, under Lever ved å klikke på Velg leveringsfil.
  5. Under (Valgfritt) Instruksjoner/Informasjon har du muligheten til å legge til en melding som er spesifikk for produktet. Informasjonen er inkludert i e-posten som sendes til kunden ved kjøp av produktet. (Les mer under Innstillinger for Digital levering hvis du ønsker å redigere hele e-posten.)
  6. Under Antall nedlastinger angir du hvor mange ganger kunden skal kunne laste ned filen.
  7. Lagre og det er klart!

Innstillinger for Digital levering

Under innstillingene for Digital levering har du muligheten til å redigere hele e-posten som sendes når en kunde kjøper et digitalt produkt. For å få tilgang til innstillingene må du klikke på ikonet som ser ut som et girhjul under Innstillinger > Digital levering.