Ja, med funksjonen Produktomtaler kan dine kunder gi tilbakemelding på produktene i din nettbutikk. Produktomtaler kan ofte føre til økt salg ettersom de fleste besøkende og kunder legger stor vekt på hvordan tidligere kjøpere har opplevd produktet. Dermed kan positive anmeldelser fra kundene dine være et veldig effektivt salgsverktøy.

Du aktiverer enkelt Produktomtaler under Innstillinger > Produktomtaler og deretter, hvis du ønsker, endre innstillingene for funksjonen ved å klikke på ikonet som ser ut som et girhjul.

Når Produktomtaler er aktivert i din nettbutikk vil et skjema vises på produktsidene og i det skjemaet kan kundene skrive inn tilbakemelding og rangere produktene med 1-5 stjerner.

Som butikkeier kan du finne alle produktanmeldelser under Innstillinger > Produktomtaler. Hver anmeldelse må godkjennes av deg før den vises i butikken.