Ja, med funksjonen Produktomtaler kan dine kunder gi tilbakemelding  og anmeldelser på produktene i din nettbutikk. Produktomtaler kan ofte føre til økt salg ettersom de fleste besøkende og kunder legger stor vekt på hvordan tidligere kjøpere har opplevd produktet. Positive anmeldelser fra kundene dine være et veldig effektivt salgsverktøy.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet og lokaliser Produktomtaler.
  2. Klikk på switch-knappen for å aktivere og velg Åpne.
  3. Her vil produktomtalene dine vises og hver anmeldelse må godkjennes av deg før den blir synlig i butikken.
  4. Klikk på knappen for Innstillinger (ikonet som ser ut som et tannhjul).
  5. Velg hvordan du vil sortere anmeldelsene: Antall stjerner eller Dato som de ble opprettet.
  6. Velg hvor mange av produktanmeldelsene som skal vises på produktsiden, du kan vise opp til 15 stk.
  7. Videre har du også mulighet til å justere etter hvilket element du ønsker at produktanmeldelsene skal vises i feltet Plassering. Klikk deretter på Lagre.

Med Produktomtaler aktivert i butikken din vises en knapp for å anmelde produktet på produktsidene som inneholder et skjema som kundene kan skrive en tilbakemelding og rangere produktene med 1-5 stjerner.