Ja det kan du. Ønsker du å sende med et utfylt angrerettskjema (navn på bedrift, adresse, ev. telefaksnummer og e-postadresse) kan du enkelt endre dette i ditt kontrollpanel.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i ditt kontrollpanel og lokaliser Mediefiler.
  2. Trykk på Åpne og + Velg fil.
  3. Her laster du opp filen som du har kalt angrerettskjema.pdf og trykker deretter på Last opp.
  4. Klart. Fra nå vil ditt angrerettskjema erstatte vårt standardskjema.

Merk at filen må hete angrerettskjema.pdf for at funksjonen skal iverksettes. Du kan laste ned ditt eget angrerettskjema her.