Ja, med funksjonen Innloggingskonto kan du skjule priser og kjøpsknappen for kunder som ikke er innlogget i butikken. Dette gjør det mulig for deg å bare ta i mot bestillinger fra kunder som har et konto som er innlogget i butikken din. Perfekt for deg med forhandlere, B2B-kunder eller for deg som driver kundeklubb. Du kan også vise priser for kunder som ikke er innlogget, men samtidig skjul kjøpsfunksjonen.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger og aktiver Innloggingskonto.
  2. Kryss av knappene Skjul priser for brukere som ikke er logget inn og Skjul kjøpsfunksjonalitet for brukere som ikke er logget inn for å skjule priser og kjøpsknappen for kunder som ikke er innlogget i butikken din.
  3. Vil du for eksempel bruke butikken som et «butikkvindu» så velger du kun  Skjul kjøpsfunksjonalitet for utlogget kunder. Kundene dine vil nå se produktpriser, men må ha et innloggingskonto og  logge seg inn i butikken for å gjennomføre kjøpet.
  4. Klikk på Lagre og du er ferdig.