Får du spam via kontaktskjemaet ditt? Kontroller at ReCAPTCHA er blitt aktivert for kontaktskjemaet. ReCAPTCHA beskytter mot spam.

ReCAPTCHA er en løsning fra Google som automatisk oppdager om du er menneske eller spam og skaper en utfordring du må utføre hvis Google skulle tvile – det perfekte hinderet for spam-roboter. Den er helt gratis å bruke.

Gjør følgende for å aktivere ReCAPTCHA:

1. Gå til Sider i din kontrollpanel og velg å Redigere kontaktsiden.
  2. Bla ned til alternativet «Aktiver ReCAPTCHA».
  3. Bukk av, lagre og alt er klart.
    ReCAPTCHA v2 er nå aktivert for kontaktskjemaet på kontaktsiden.