Har du mottatt en advarsel om at siden din ikke anses som sikker? Det kan være fordi du må aktivere SSL for butikken din. SSL er et sikkerhetssertifikat som gjør at butikken din blir sett på som sikker og krypterer informasjonen mellom deg og kunden din. Hvis du vil lese mer om SSL og for informasjon om hvordan du aktiverer dette i butikken din, kan du lese her: https://help.quickbutik.no/hvordan-aktiverer-jeg-ssl-https-for-nettbutikken-min/

Har du allerede aktivert SSL for butikken din, men nå endret domenet?

Hvis du endrer domenet ditt etter at du har aktivert SSL kan du til og med få en advarsel om at nettstedet ditt ikke er sikkert. Dette er fordi SSL-en prøver å bli aktivert for det gamle domenet ditt som du ikke lenger bruker i butikken din og at det derfor «krasjer». Selve SSL-sertifikatet oppdateres ikke automatisk slik at det inkluderer ditt nye domene. Skulle dette skje er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan tilbakestille SSL så du kan aktivere den på nytt for ditt nye domene.