En nettbutikk med gode produkter og dårlig design hører ikke sammen. Butikkdesign kan være avgjørende for potensielle kunder å kjøpe fra deg.

Med Quickbutik kan du velge mellom en rekke forberedte, responsive og brukervennlige temaer (også tilpasset for alle mobile enheter) som setter produktene dine i rampelyset.

Slik velger du tema til nettbutikken din:
1) Naviger til Utseende > Tema
2) Velg Bytt tema / Legg til nytt tema
3) Du ser nå nettbutikken din med en sidemeny til venstre, der det er en rekke temaer å velge mellom.
4) Klikk på Vis demo for å se hvordan temaet ser ut. Du kan også klikke på de forskjellige skjermstørrelsene øverst for å se hvordan nettbutikken din ser ut på forskjellige mobile enheter.
5) Når du valgt bestemt tema, klikk på Bruk. Klart!
6) Du kan nå tilpasse temaet slik det passer bedriften din. Startsiden, farger, antall produkter per linje osv. kan angis (varierer avhengig av hvilket tema du bruker).
Tilpass tema finner du alltid under Utseende> Tema.

Med Quickbutik har du også muligheten å redigere direkte i den underliggende kildekoden (HTML, CSS og JavaScript) ved å klikke på Utseende > Kildekoder. Tilgang til kildekoden for temaet ditt er inkludert i prisplan Standard.

Her ser du alle filene du kan endre og redigere direkte, og deretter Lagre (eller cmd + s) for å aktivere endringene.