Du har full kontroll over abonnementet ditt og kan avslutte det direkte via kontrollpanelet ditt. Hvis du har en gratisperiode, vil butikken avsluttes automatisk når gratisperioden er over.

14 dagers gratisperiode

• Under gratisperioden: Hvis du har en aktiv prøveperiode hos oss, kan du når som helst i løpet av denne perioden, eller etter at den er over, velge å aktivere butikken din med en prisplan. Hvis du aktiverer butikken under gratisperioden, vil betalingen starte når gratisperioden er over. Betalingene skjer da automatisk på forhånd, på samme måte som abonnementer på tjenester som Netflix eller Spotify. Du kan alltid se neste betaling/fornyelse under Brukerinnstillinger.
  • Etter avsluttet gratisperiode: Hvis du ikke aktiverer butikken din med en prisplan, vil butikken din automatisk bli avsluttet etter at din 14-dagers gratisperiode er over. I dette tilfellet trenger du ikke å foreta deg ytterligere handlinger.

Slik avslutter du abonnementet ditt

1. Gå til Brukerinnstillinger: Klikk på personikonet i kontrollpanelet ditt.
  2. Håndtere Abonnement: Velg Håndtere Abonnement. Et popup-vindu åpnes. Velg Avslutt abonnement: I rullegardinmenyen til høyre.
  3. Bekreft Avslutning: Klikk på ‘Avslutt butikken’ og bekreft ditt valg.

Hva skjer etter at du avslutter abonnementet ditt?

Når du velger å avslutte abonnementet ditt, vil butikken din fortsatt være aktiv frem til sluttdatoen for ditt nåværende abonnement siden du betaler på forhånd. Du vil motta informasjon om den nøyaktige datoen når butikken din offisielt går offline. Hvis du ikke ønsker noen besøkende til butikken din, kan du velge å aktivere privat-modus.

Slik gjør du:

1. Gå til Innstillinger i kontrollpanelet ditt.
  2. Lokaliser ‘Privat-modus’ og klikk på switch-knappen for å aktivere det.

Last ned innholdet ditt:

• Fakturaer – Naviger til Brukerinnstillinger, klikk på Håndtere Abonnement, og her kan du deretter laste ned fakturaene dine.
  • Dine bestillinger eksporterer du direkte fra Ordrer i kontrollpanelet ditt. Les mer om hvordan du går frem her.
  • Dine produkter eksporterer du direkte fra Produkter i kontrollpanelet ditt. Les mer om hvordan du går frem her.

Pause butikken

Ønsker du å pause butikken din i stedet? Les om hvordan du pauser butikken din her.