Så synd at du ønsker å stenge butikken din, men vi respekterer selvsagt din avgjørelse og håper vi sees igjen.

Avslutt 14 dagers friperiode

Hos oss får du alltid en 14 dagers fri periode slik at du kan teste de forskjellige funksjonene og få en ide om Quickbutik fungerer. Du kan aktivere butikken din med en prisplan i løpet av denne tiden eller når gratisperioden er utløpt. Hvis du aktiverer butikken i løpet av din gratisperiode betaler du bare når gratisperioden er utløpt og betalingene/fornyelsene blir deretter automatisk gjort på forhånd, som et abonnement på Netflix, Viaplay, Spotify osv.

Hvis du ikke har aktivert butikken din med en prisplan stenges butikken din automatisk etter at 14-dagers gratisperiode er slutt. Du behøver du ikke gjøre noe. Hvis det ikke har gått for lang tid siden din gratisperiode ble slutt kan butikken din aktiveres igjen hvis du velger å abonnere.

Avbryt aktivt abonnement

Hvis du har en pågående abonnement kan du avslutte den direkte gjennom kontrollpanelet ved å gå til Brukerinnstillinger som du finner øverst på kontrollpanelet. Klikk så på Administrer abonnement og trykk igjen på en litt mindre knapp, også kalt Administrer abonnement og velg Avslutt abonnement i rullegardinlisten. Etter at du har kansellert abonnementet vil butikken fortsette å være aktiv til gjeldende prisplan/abonnement er utløpt.