Gå til Kasse > Foresendelsemetoder i kontrollpanelet. Her kan du se en oversikt over dine fraktmetoder og klikke på knappen +Opprett fraktmetode.

Du kan ha flere forskjellige fraktmetoder med ulike kostnader, basert på forskjellige parametere som pris og vekt.

Hvordan skaper jeg en leveringsmetode med vektbasert pris?

1. Gå til Kasse > Foresendelsemetoder i kontrollpanelet.
  2. Klikk på+Opprett fraktmetode.
  3. Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. hvor lang leveringstiden er) og hvilke land fraktmetoden skal vises for.
  4. Velg prisen som skal være Vektbasert.
  5. Fyll i Maks vekt og Pris per rad. Her anbefaler vi at du har maksimal vekt og pris øverst og deretter legger til mindre vektklasser deretter.
  6. Legg til flere vektklasser ved å klikke på «Legg til maksimal vekt».
  7. Trykk Lagre og det er klart!

Hvordan lager jeg en leveringsmetode med en fast pris?

1. Gå til Kasse > Foresendelsemetoder i kontrollpanelet.
  2. Klikk på +Opprett fraktmetode.
  3. Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. hvor lang leveringstiden er) og hvilke land fraktmetoden skal vises for.
  4. Velg prisen som skal være Fast.
  5. Sett pris.
  6. Trykk Lagre og det er klart!