Følg disse trinnene for å endre eller legge til detaljer til en kunde:

• Gå til Kunderegister
  • Klikk på kunden du vil redigere
  • Klikke på den lille pennen oppe ved siden av kundens informasjon
  • Gjør ønskede endringer og klikk på Lagre.
  • Klart!

Hvis du vil oppdatere informasjonen for flere kunder samtidig kan du bruke funksjonen Importer kunder. Da kan du velge f.eks. importere en fil, og med denne legge til eller endre informasjonen for eksisterende kunder. Du kan lese mer om hvordan du gjør dette her.