Med funksjonen Kundegrupper, som er inkludert i Quickbutik Pro, kan du enkelt selge produkter utelukkende til visse kundegrupper. Når en kunde som tilhører en viss kundegruppe logger seg på butikken kan et annet utvalg vises. Perfekt for deg med forhandlere, B2B-kunder eller for deg som driver kundeklubb.

Slik gjør du

1. Skap produktet som vanlig med tilhørende informasjon osv. og angi at produktet skal være usynlig/skjult i butikken.
  2. Gå til Innstillinger > Kundegrupper.
  3. I oversikten finner du tre knapper for hver kundegruppe. Klikk på Synlige produkter spesifikt for gruppen. Hvis du ikke har opprettet en kundegruppe må du gjøre dette først.
  4. Du kommer nå til en oversikt over produkter som er synlige for den valgte kundegruppen, som nedenfor:
    06541ac1f20f1a43296234ac6630187f
  5. Velg et produkt i velgeren og klikk på knappen Vis for kundegruppe. Viktig: Produktet må være usynlig i butikken for å kunne velges (les punkt 1).
  6. Produktet er nå bare synlig for den kundegruppen og er skjult for alle andre.