Du har muligheten til å koble til produktvarianter med forskjellige bilder slik at besøkende kan se rett bilde for produktvarianten. Hvis du for eksempel har en genser i forskjellige farger kan du bruke bildekoblinger for å vise et bilde av en rød genser når den besøkende velger den «røde» varianten. Slik gjør du:

1. Gå til Produkter i ditt kontrollpanel.

2. Rediger et produkt med produktvarianter.

3. Klikk på det lille svarte giret ved siden av produktvarianten.

4. I boksen som dukker opp finner du alternativet til å velge et bilde. Her velger du bildet som tilsvarer produktvarianten.

5. Trykk Lagre. Ferdig, bildet er nå koblet til produktvarianten og vil vises når varianten er valgt.