Du har muligheten til å koble bilde til produktvariantene dine slik at besøkende kan se rett bilde for produktvarianten. Hvis du for eksempel har en genser i forskjellige farger kan du bruke bildekoblinger for å vise et bilde av en rød genser når den besøkende velger den «røde» varianten.

Slik gjør du:

1. Gå til Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Endre et produkt med produktvarianter.
  3. Klikk på det lille svarte tannhjulet ved siden av produktvarianten.
  4. I boksen som dukker opp finner du alternativet til å velge et bilde. Her velger du bildet som tilsvarer produktvarianten.
  5. Trykk Lagre. Ferdig, bildet er nå koblet til produktvarianten og vil vises når varianten er valgt.

Bra å vite

Når du kobler et bilde til en variant så vises det koblete bildet når man man velger varianten i listen. Varianten i listen endres ikke når man navigerer mellom de ulike koblede bildene dine.