Følg disse trinnene for å importere produktene dine fra 24Nettbutikk til Quickbutik:

1. I din kontrollpanel hos 24Nettbutikk klikker du på Butikken og velger Produkter.
  2. Klikk på Last ned produkter (CSV). Filen blir nå lastet ned og lagret på datamaskinen din.
  3. Naviger til Hjelp (ikonet som ser ut som et spørsmålstegn (?) > Importservice i kontrollpanelen i din Quickbutik.
  4. Følg instruksjonene og send i vei importforespørselen.

Forespørselen blir deretter behandlet av Quickbutik-teamet som vil kontakte deg innen 24 timer (hverdager) for klartegn eller neste trinn.