Butikken din bør ha tydelige kjøpsvilkår som er tilgjengelig og godt synlig for kundene dine. Det kan føles vanskelig og vrient å få til, men det trenger ikke å være det. I stedet for å måtte finne opp hjulet så har vi skapt et verktøy som gir det en ferdig mal med kjøpsvilkår som gir deg en ferdig mal for kjøpsbetingelser og vilkår.

Bruk verktøyet vårt for kjøpsvilkår her:

https://quickbutik.com/no/verktoy/kjopsvilkar

Det er viktig å gå igjennom alt som står, slik at det faktisk speiler de vilkårene som du ønsker å gi kundene dine.

Slik legger du til kjøpsvilkår på en side:

1. Kopier innholdet av kjøpsvilkårene via verktøyet ovenfor.
  2. Naviger til Sider i ditt kontrollpanel.
  3. Lokaliser og velg å redigere den allerede skapte siden Kjøpsvilkår.
  4. Lim inn kjøpsvilkårene og Lagre.