Kjøpsvilkår kan føles vanskelig og få til, men det trenger ikke å være det.

I stedet for å måtte «finne opp hjulet på nytt» har vi laget et verktøy som gir deg en ferdig mal for dine kjøpsbetingelser og vilkår.

Klikk her for å gå til verktøyet: https://quickbutik.com/no/verktoy/kjopsvilkar

Når du har opprettet kjøpsvilkår med verktøyet kopierer du innholdet og legger det til på siden for Kjøpsvilkår under Sider i kontrollpanelet.

Husk å gå gjennom alt som – slik at det faktisk gjenspeiler vilkårene du vil gi dine kunder.