Butikkens menypunkter forekommer i forskjellige navigasjoner som alle kan håndteres under Utseende > Navigasjon

Menyelementer kan bestå av produktkategorier, sider, produkter og valgfrie lenker. Disse kan blandes med hverandre eller sorteres i ønsket rekkefølge i Navigasjon.

Menyelementer kan opprettes i forbindelse med en kategori eller side, men også ved å klikke på
+ Legg til menyelement i Navigasjon.

Navigasjoner (menyer) er vanligvis hovedmeny, toppmeny, bunntekstmeny eller sidemeny. Hvilke som er tilgjengelige og passer butikken din, avhenger temaet du bruker, men hovedmenyen er alltid tilgjengelig.