For å enkelt importere produkter fra en annen butikk til Quickbutik er det to alternativer:

Alternativ et:

1. Sjekk med din nåværende e-handelsleverandør om det er en mulighet for å eksportere dine produkter til CSV-fil, likt dette formatet:sku;produkttitel;produktbeskrivning-html;pris;jamforelsepris;momssats;vikt;lagersaldo;ean;tillverkare;bildlankar-komma-separerat;huvudkategori;underkategori1;underkategori2;url
  2. Last opp filen til en tjeneste som Dropbox eller Drive.
  3. Angi nedlastingslenken i forbindelse med Importservice, som du finner i ditt kontrollpanelet.

Alternativ to:

For å kunne inkludere så mange produktfelt som mulig i en eksport i dag anbefaler vi å gjøre dette gjennom en filstrøm som kommer enten gjennom Prisjakt eller Pricerunner. Ikke all informasjon vil følge, men det er likevel et godt utgangspunkt for å flytte produktene til din nye Quickbutik.

1. Aktiver Pricerunner eller Price Hunt-funksjonen i din nåværende butikkplattform.
  2. Kopier lenken du får
  3. Gå til Importservice i ditt kontrollpanel hos Quickbutik.
  4. Lim inn lenken i feltet Importlink.
  5. Send inn forespørselen.

Forespørselen blir deretter behandlet av teamet bak Quickbutik som vil kontakte deg innom 24 timer(hverdager) for å gå videre til neste steg.