Det er mulig å eksportere bestillinger i Quickbutik for alle ordrer og ønsket tidsperiode til en CSV-fil og bruke den for bokføringen. Filen kan åpnes i regnearksprogram som f.eks. Excel.

Du kan enkelt eksportere ordrene dine ved å gå til Ordrer i kontrollpanelet, velg deretter ordrene du vil motta ved å merke av i ruten for hver ordre og deretter klikke på Eksporter bestillinger i rullgardinlisten ovenfor kryssrutene. Se bilde under:

Hos mange betalingssløsninger kan du også skrive ut rapporter og oppgjørsskjemaer for bruk ved bokføring.

Kan jeg koble til et regnskapssystem?

Når det gjelder bokføring så har vi en integrasjon med Fortnox som er en del av vår prisplan Pro. Det betyr at bokføringen kan gjøres automatisk ved hver synkronisering til Fortnox. En bestilling synkroniseres automatisk når en ordre er lagt inn og klar til å håndteres. Du kan velge å deaktivere automatikken og synkronisere når du måtte ønske det ved å klikke på Fortnoxknappen som du finner inne på en ordre i kontrollpanelet ditt.

Her kan du lese om hvordan du eksporterer bestillinger.

Her kan du lese om hvordan du eksporterer produkter.