Under Kasse > Fraktmetoder i kontrollpanelet finner du en oversikt på fraktmetodene dine i butikken. Fraktmetoder i kassen kan sorteres automatisk etter pris, men du kan også manuelt velge hvilken rekkefølge du vil ha. Den som ligger først på lista er det første alternativet kunden din vil se og det er også den som er krysset av fra starten.

Slik gjør du:

1. Naviger til Kasse > Fraktmetoder.
  2. Lokaliser rullgardinlista for Fraktmetoder i kassen er sortert etter og velg Manuelt.
  3. Deretter kan du klikke, dra og slippe fraktmetodene dine i den rekkefølgen som du ønsker at de skal synes i kassen. Det gjøres via knappen Dra til ny posisjon.
  4. Endringene lagres automatisk.