NETS har som mål å håndtere alle søknader innen 48 timer. Søknadsprosessen for å tilby kundene dine å betale med NETS Easy Checkout er delt inn i ulike steg. Nedenfor kan du se de forskjellige stegene som man må gå gjennom med søknaden. Gjennom Nets får du også tilgang til Vipps.

1. Søk om NETS Easy Checkout. Du søker om NETS direkte i Quickbutik-kontrollpanelet under Kasse > Betalingsmetoder. Dette gjør du ved å klikke på Aktiver direkte som vises ved siden av betalingsmetoden NETS Easy Checkout. Du vil motta et skjema som du blir bedt om å fylle ut.

2. Konto klar til å bli aktivert. Kontoen din er nå klar til å aktiveres og du gjør dette ved å klikke på Klikk her som vises i statusruten under  «NETS-konto klar til å aktiveres» ved siden av NETS-betalingsmetoden. Her oppgir du ønsket passord for kontoen din hos NETS og du har nå muligheten til å logge inn på kontrollpanelet ditt hos NETS.

3. Logg inn på NETS-kontrollpanelet. Du kan nå logge inn på kontrollpanelet ditt på NETS med e-postadressen og passordet du har skrevet inn. Første gang du logger deg inn, blir du bedt om å fylle ut informasjon om virksomheten din og bekrefte kontoen du ønsker å motta betalingene. Her har du også muligheten til å velge hvilke typer betalingsmetoder du vil tilby i butikken din, for eksempel kortbetaling eller faktura. Endelig kan du også signere avtalen du inngår med NETS.

4. Venter på godkjenning. Etter at avtalen er signert og all informasjonen din er fullført, vil NETS gå gjennom informasjonen din og aktivere betalingsmetoden hos kassen i butikken din.

Tenk på at kontaktinformasjon til butikken og kjøpsbetingelser må være synlige i butikken din.

5. Klart! Du er nå klar til å motta bestillinger med NETS Easy Checkout.

Har du din egen avtale?
Hvis du allerede har din egen avtale direkte med NETS har du også muligheten til å bruke denne til butikken. For å aktivere NETS Easy Checkout med din egen avtale må du gå til Kasse > Betalingsmetoder i kontrollpanelet og klikk Aktiver med egen avtale ved siden av betalingsmetoden NETS.