Når du har blitt medlem av Unifaun, er det på tide å aktivere. Du kan lese om hvordan du blir med her.

1. Gå til Innstillinger > Automatiser fraktbrev.
  2. Spesifiser om du allerede har konto hos Unifaun.
  3. Spesifiser hvilket fraktselskap du bruker som standard under « «Transportør».
  4. Spesifiser ditt kundenummer hos fraktselskapet.
  5. Spesifiser hvilken tjeneste du bruker hos fraktselskapet under «Velg tjeneste»
  6. Spesifiser hvordan du vil at kunden skal varsles ved levering.
  7. Fyll ut API ID og API Secret under punkt 2. Les mer her om hvordan du finner dem..
  8. Skriv avsenderens informasjon på fraktbrevet under punkt 3.

Nå er du klar til å bruke Unifaun.