Du kan se alle temaene og våre Live Demoer butikker her. Det finnes ulike temaer som du kan velge for butikken din. Disse er tenkt som et grunnlag i butikken, som du deretter kan justere slik at det passer din virksomhet.

En nettbutikk med bra produkter og dårlig design henger ikke sammen. Hvordan nettbutikken din ser ut kan være avgjørende for potensielle kunder å handle hos deg.

Med Quickbutik har du mulighet til å velge blant en rekke forberedte responsive temaer (som betyr at de er anpasset for alle mobile enheter også), brukervennlige og som setter produktene dine i rampelyset.

Slik velger du et tema:

1. Naviger til Utseende > Tema.
  2. Velg Endre tema /Legg til nytt tema
  3. Nå vil du se en sidemeny til venstre, der finner du ulike temaer å velge mellom.
  4. Klikk på Se demo for å se hvordan temaet ser ut. Du kan også klikke på de ulike skjermstørrelsene øverst for å se hvordan nettbutikken ser ut i ulike mobile enheter.
  5. Når du har bestemt deg for et, klikker du på Bruk. Ferdig!
  6. Du kan nå begynne å anpasse temaet til å passe akkurat din virksomhet. Startsiden, farger, antall produkter per rad m.m. (varierer avhengig av temaet du bruker) kan stilles inn. Tilpass tema har du alltid tilgang til under Utseende > Tema.

Bra å vite

Med Quickbutik har du også mulighet til å redigere direkte i den underligggende kildekoden (HTML, CSS og JavaScript) ved å trykke på Utseende > Kildekode. Tilgang til kildekoden for temaet ditt inngår i prisplan Standard og Pro.

Her kommer du til å se alle filene som du kan endre og redigere i direkte, for deretter å klikke på Lagre for å iverksette endringene.