For å kunne koble butikken din til Unifaun trenger du en API-nøkkel og en API-hemmelighet som lastes ned fra Unifaun.

Gjør så her:

1. Logg deg inn på https://www.unifaunonline.com/ med bruker-ID og passord levert av Unifaun.
  2. Gå til Vedlikehold > API-nøkler og klikk på «Ny API-nøkkel».
  3. Sjekk «Web Service Call (REST)» og skriv inn bruker-ID-en din i  «Developer ID» -feltet.
  4. Klikk «Fullfør».
  5. Verdien av «ID» er din API-ID, og ​​«Secret ID» er din API-hemmelighet.