Hvis du ønsker hjelp kan du ta kontakt med supporten gjennom chatten som du har tilgang til i butikken din.

Slik gjør du:

1. Naviger til ikonet Trenger du hjelp? med et spørsmålstegn i kontrollpanelet.
  2. Klikk på Chatt med oss her.
  3. Du kan velge å se de tidligere konversasjonene via Se dine tidligere konversasjoner.
  4. Klikk på Send en melding til oss for å starte en ny konversjon.
  5. Still spørsmålet ditt og supporten vil hjelpe deg videre så fort som mulig. Svar fra supporten sendes til e-posten din men synes også i kontrollpanelet ditt.