MVA-satsen for fraktkostnaden avgjøres utav momssatsen for produktene i bestillingen. Som standard for butikken din har fraktkostnaden en fast momssats som du kan angi/endre under Innstillinger > Generelt i kontrollpanelet.

Hvis du selger produkter med ulike mva-satser og der dine bestillinger kan inneholde ulike satser kan du stille de til å bli beregnet proporsjonalt. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene nedenfor:

1.Gå til Innstillinger > Generelt.
2. Merk av i ruten ved siden av Beregn proporsjonal mva på fraktkostnad, som du kan se på bildet under.

Klikk på Lagre endringer og det er klart.